Videoclip oficial|ANDA ADAM – Say Goodbye

0
576

Anda Adam a lansat astazi cel mai nou clip  la piesa “Say Goodbye” promovata de artista in aceasta vara. Este o piesa produsa de baietii de la Deepside Deejays dar care pana la acest moment inca nu a facut “boom” in topuri. Muzica a fost compusa de:  Paduraru Silviu Marian, Craciun Alexandru Constantin, Alstani Victor Razvan, Blaga Ciprian , iar textul este scris de Cojocaru Bianca-Andreea.

La momenul lansarii clipului piesa se afla  pe locul 40 in top 40 kiss fm, iar in top 50 radio 21 si MOST WANTED Radio ZU nu  era prezenta deloc.

Clipul piesei este regizat de acelasi Iulian Moga care produce clipuri pe banda rulanta si care in ciuda “gurilor rele” care spuneau ca uneori nu este destul de creativ… parerea mea este cu totul alta: omul reuseste sa treaca foarte bine de la un artist la altul si sa transmita prin clip exact mesajul piesei dar si sa tina cont in acelasi timp de dorintele artistului.

Clipul pentru Say Goodbye este unul simplist, filmat într-un decor aproape suprarealist cu o serie de  cascadorii, animale, cadre alb-negru, în care singurele obiecte colorate sunt cele câteva zeci de umbrele roșii.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=eTkbusHyngY[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: