VIDEOCLIP – NO ARTISTS NO TRACKS – SAY BYE

1
1873

Pentru a avea succes trebuie sa fii increzator in propriile forte si sa lupti ca sa iti atingi idealul. Si, poate mai presus de aceste lucruri, trebuie sa fii original si sa inovezi. Asta promite si noul proiect muzical, lansat de curand pe piata din Romania, No Artists No Tracks. Primul lor single “Say Bye” are, de astazi, si un videoclip. Regia apartine lui Anthony Icuagu si directorului de imagine Alexandru Popescu.

Fran Night si Krista Ronl, cei care se afla la baza acestui proiect muzical indraznet, vor sa inoveze muzica actuala, prin combinatii de sunete uluitoare. Auzim in muzica lor amestecuri de jazz, techno, house si chiar afro-beat, impletite cu o voce feminina interesanta.

Pentru ca initiatorii No Artists No Tracks viseaza sa ajunga sus, pe culmile succesului, vor lansa videoclipul la nivel international, in 20 de tari: Estonia, Lituania, Letonia, Norvegia, Finlanda, Rusia, Grecia, Turcia, Japonia, Ucraina, Polonia, Cehia, Bulgaria, Coatia, Cipru, Franta, Spania, India si in Olanda.

Avem si noi videoclipul single-ului “Say Bye” aici. Enjoy!

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.