Video| Interviu Voltaj „Noi hibernam in ianuarie, conform hitului verii”

0
783

Asa cumati putut afla si in articolul precedent, am fost  prezent miercuri la lansarea clipului Voltaj „Lumea e a mea” in regia lui Dan Petcan. Am stat de vorba atat cu baieti de la Voltaj cat si cu regizorul care s-a ocupat de acest clip, dar si de precedentele doua clipuri ale trupei. Baietii ne-au dezvaluit ca „vara nu dorm” , asa cum spune si hitul verii, ci lucreaza intens. Ei vor avea un mega show in toamna la Sala Palatului la care vor fi prezenti pe scena 4 artisti din sfere muzicale total diferite.

Interviu VOLTAJ

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=XlsGBOtw56U[/pro-player]

Nu puteam sa nu filmam  si momentele in care Dan Popi ( Cat music ) a vorbit despre trupa Voltaj sau Calin Goia ne-a facut o scurta prezentare a clipului.

“Lumea e a mea” este un videoclip-film, in care fiecare cadru contine o mica poveste ascunsa, iar toate elementele incluse au un rol foarte bine definit. In acest clip, nimic nu este intamplator.Videoclipul la inaltime  prezinta o frumoasa poveste de iubire, cu tot ceea ce aceasta include: dezamagiri, despartiri, impacari si momente de neuitat, invaluita intr-o metafora vizuala superba: totul este filmat printre nori.

Tinand cont ca panorma de pe heliportul uneia dintre cele mai inalte cladiri din oras, Crystal Tower era una superba nu am putut sa nu filmam si cateva cadre de la inaltime. Mai mult decat atat in urmatorul  video avem si un interviu cu Dan Petcan, regizorul clipului care ne vorbeste despre colaborarea  alaturi de trupa dar si despre ce a insemnat acest proiect pentru el. Din punctul nostru de vedere clipul a iesit superb si ii felicitam pe toti cei implicati pentru acest lucru.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=16NTCrs32Nc[/pro-player]

Restaurantul Sole a fost gazda evenimentului, iar pe tot parcursul serii cei prezenti s-au putut delecta cu o priveliste impresionanta.

si clipul…„Lumea e a mea”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=5l2EUDevI9s[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: