URSUS Evolution Bucuresti …IN CATEVA CUVINTE

0
648

Au fost doua zile de muzica buna, zeci de mii de litri de bere, nume mari pe scena si oameni care au suportat caldura. Sambata au urcat pe scena Robin and The Backstabbers  cea mai tânără şi promiţătoare trupă de muzică alternative şi indie, cu un sunet „Strange and Surprising”  precum si nume mari ale scenei rock (E.M.I.L.,,  Cargo, Viţa de Vie) iar la final si-au facut aparitia titanii rapului romanesc: Paraziţii.

Anul acesta organizatorii au dat sansa unor trupenoi sa iasa din anonimat si sa se faca remarcate direct pe scena de la URSUS Evolution. Este vorba despre RPK, un band cu un sound rock aparte şi Sophisticated Lemons.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=nIUDI8p14Ro[/pro-player]

A doua zi de festival a început cu Antarctica şi Sick Sound Crew, celelalte două trupe debutante caştigătoare ale concursului. Antarctica a „răcorit” fanii cu un spectacol glacial şi deopotrivă încărcat de vibraţii sonore calde. Apoi, băieţii de la Sick Sound Crew au schimbat ritmurile şi ne-au arătăt cum sună noul val de hip-hop românesc.Au urmat alte nume mari ale scenei romanesti:Şuie Paparude,, CTC, Raku, Les Elephants Bizarres si Vama, Guess Who, acompaniat de un band live, demonstrând, daca mai era nevoie, că hip hop-ul românesc se reinventează şi evoluează.

„URSUS susţine evoluţia muzicii româneşti de calitate. Şi pentru că de la an la an ne propunem să inovăm, elementul de noutate de anul acesta – capabil să valideze misiunea noastră – este că ne-am dorit să găsim şi să sprijinim artiştii talentaţi la început de drum, cărora să le acordăm şansa de a cânta pe aceeaşi scenă cu nume importante din muzica românească. Formaţiile alese de către fani şi de către noi şi-au dorit foarte mult să facă parte din festival şi să se întâlnească cu fanii lor. Am avut două zile cu cea mai bună muzică românească şi urmează ca încă 3 oraşe mari să se bucure de URSUS Evolution”, a declarat Ioana Şapera, Junior Brand Manager şi Project Manager URSUS Evolution. 

 

Vara aceasta URSUS Evolution continuă în Cluj (29-30 iunie), Braşov (28-29 iulie) şi Mamaia (10-11 august).

Detalii despre URSUS Evolution şi line-up-ul din aceste oraşe pot fi accesate și pe pagina de internet http://ursus.ro/evolution/

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: