Talisman – Inima in flacari (New Video)

0
776

talisman-inima-in-flacari

 Inima in flacari este noua piesa de suflet a celor de la Talisman. O piesa care a debutat in octombrie anul trecut, iar acuma baietii au realizat un minunat videoclip in regia lui  Alex Ceausu.

Intrebat de noua directia muzicala a trupei Talisman, Alin Oprea a marturisit ca incearca sa fie cat se poate de fidel inceputurilor formatiei si sa pastreze un stil care a marcat scena muzicala romaneasca, neexcluzand totodata colaborari spectaculoase care sa readuca muzica rock in centrul atentiei publicului.

Talisman este supranumita „formatia de suflet a romanilor”, fiind una dintre cele mai vechi prezente pe scena muzicii rock.

Let`s play!

„Sunt convins ca mai exista romantici incurabili, oameni care si-ar da viata fara remuscari pentru iubire, Romeo si Julieta moderni. Ceea ce ma face sa cred asta este dragostea care ne consuma cu o putere inimaginabila pe mine si sotia mea.”, a mai spus Alin.

Talisman a castigat Discul de platina in 1998 penru pentru vanzarea EP-ului “Atat de singur” in peste 500.000 de exemplare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: