STEFAN BANICA LANSEAZA „SUPER LOVE”

Date:

Stefan Banica lanseaza astazi 12 octombrie noul album “Super-love” impreuna cu casa de discuri MediaPro Music. Evenimentul de lansare va avea loc la show-room-ul Automobile Bavaria Group din Sos. Bucuresti-Ploiesti, sponsorul Principal al Campaniei Super-love.

Albumul contine 11 cantece noi printe care o piesa cu mesaj social “E dreptul tau”, o piesa dedicate fiicei sale “Cantec pentru Violeta”, dar si un cantec pentru Echipa Nationala de Fotbal “Romania impreuna”. Noul album este completat de piesele „La multi ani de ziua ta” si „Fa-mi loc in patul tau!”, plus piesa care se vrea hit “Super-love”.

Lansarea noului album va fi un eveniment special la care Stefan Banica ii va avea invitati, printre alte personalitati, si pe artistii cu care a colaborat in concertele sale de-a lungul timpului. Totodata, Stefan Banica va mai avea un invitat special: castigatorul primei etape a Campaniei Super-love care, ulterior, impreuna cu persoana iubita, va pleca gratuit intr-o excursie la Centrul BMW-Welt din München, excursie oferita de Automobile Bavaria Group, si va primi primul disc din noua productie „Super-love” cu autograful artistului.

Si jurnalistii vor avea parte de o surpriza: tombola Automobile Bavaria, care le va fi dedicata, putand castiga produse lifestyle marca BMW.

Lansarea discului v-a marca si lansarea campaniei online Super-love care are ca premiu un BMW X1.

Dupa lansarea, Stefan Banica va sustine in lunile octombrie si noiembrie un turneu de promovare a noului material discografic. Turneul va purta numele albumului – “Super-love” – si va cuprinde cinci orase din tara, dupa cum urmeaza:

Constanta – 23 octombrie , ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Iasi – 30 octombrie, ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Cluj – 7 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Studentilor
Sibiu – 8 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Sindicatelor
Craiova -13 noiembrie, ora 20, Casa de Cultura a Studentilor

Biletele s-au pus in vanzare si se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si pe site-urile de specilalitate.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...