NEW SINGLE: Andreea Banica – Sexy

1
853

Andreea Banica s-a nascut pe 21.06.1978 in Eforie, judetul Constanta.

A debutat in muzica, alaturi de Claudia Patrascanu si Iulia Chelaru in trupa Exotic. Alaturi de aceasta trupa a lansat 3 single-uri care au avut mare success la acea vreme “Uita-ma”, “Sexy” si “Un sarut”, si a inregistrat 2 albume: Sexxy si Pasional.

In anul 2000 impreuna cu Cristina Rus porneste proiectul „Blondy” si lanseaza in aceasta formula 3 albume (“Atat de aproape”, “O parte din tine”, “Dulce si amar”). Cristina Rus paraseste in anul 2004 formatia, dedicandu-se carierei solo.

Andreea Banica isi continua drumul si lanseaza „Dansez, dansez”, compusa de Laurentiu Duta care i-a compus si primul album solo. Acest pas a fost unul inspirat, astfel ca albumul a obtinut Discul de aur pentru vanzari, oferit de casa de discuri Cat Music. Albumul a mai avut doua single-uri: “Indragostiti” si “Dulce si amar”.

Dupa o scurta perioada renunta la numele de Blondy si aduce pe piata al doilea album din cariera sa solo s-a intitulat “Rendez-vous“, album de pe care a fost extras si single-ul „Fiesta”. Cel de-al doilea extras de single a fost cel care da si titlul albumului, “Rendez-vous“.

Andreea Banica lanseaza la inceptului anului 2008 un nou videoclip, realizat la piesa „Incredere”, care a fost regizat de Dragos Buliga si demareaza lucrarile pentru un nou album. In primavara aceluiasi an intra pe piata un nou single „Hooky Song” feat Smiley. Melodia a fost compusa de producatori care au mai lucrat cu artisti ca Leona Lewis si One Republic. Piesa are si un videoclip, regizat de Iulian Moga.

In 2009, inainte sa nasca, artista lanseaza videoclip la piesa „Le Ri Ra”.

In august 2009 lanseaza la Callatis un nou single: „Samba”, in colaborare cu Dony.

Noua piesa “Sexy” a Andreei Banica este un remake al unei piese mai vechi cantate de Play & Win, Musica Latino.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=dcx1cH3sZtU[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: