Shania Twain doreşte să îşi recapete vocea cândva pierdută

0
476


Problemele vocale ale starurilor de muzică nu contenesc să apară. De pildă, Shania Twain  trăieşte o astfel de dramă după ruperea căsătoriei de producătorul Mutt Lange. Astfel, ea nu a mai putut cânta, nici chiar sub duş.

Ea rămâne încă „The One”!

Pe de altă parte, vedeta recunoaste că a pierdut capacitatea de a se exprima artistic după ce a descoperit că soţul ei, cel mai bun prieten, înaintase a doua zi, actele de divorţ.

În debutul ei TV, într-o serie nouă care s-a difuzat în S.U.A., interpreta avea să declare acest lucru. Potrivit altor surse mondene din presa scrisă internaţională, în vara anului 2010, Shania începuse o călătorie pentru a se vindeca,  ai inspira şi pe alţii, şi pentru a-şi regăsi vocea pe care o pierduse.

Tot recent,  Shania Twain a trecut la formarea unui grup format din familie şi prieteni pentru a o inspira până va avea curajul să se reîntoarcă pe scenă. Grupul îi include pe: verişoara ei, Kenny, care a fost  învăţată de cântăreaţă să cânte la chitară, pe sora ei, Carrie-Ann şi pe un mai vechi coleg de trupă, Cory Churko.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: