Shakira – Empire ( videoclip )

0
2024
Shakira Empire

Shakira EmpireShakira a lansat videoclipul pentru cel de-al doilea single, de pe albumul ce îi poartă numele. După colaborarea cu Rihanna pentru piesa Can’t Remember to Forget You, cântăreaţa ne încântă cu o baladă romantică.

Povestea videoclipului este una simplă: îmbrăcată în rochie de mireasă şi gata să păşească spre altar, Shakira se răzgândeşte şi fuge de la propria nuntă.

Refrenul este punctul culminant al melodiei, moment  în care rochia de mireasă a Shakirei ajunge a fi în flăcări, o idee inspirată probabil de filmul “The Hunger Games“.

Shakira Empire

Noul videoclip “Empire” este regizat de Darren Craig, Jonathan Craven și Jeff Nicholas. Clipul a fost filmat pe 8 martie, fiind promovat în avans de Shakira prin diverse teasere.

Empire” este cel de-al doilea single extras de pe noul album “Shakira”. Discul a fost lansat pe piață pe 21 martie, sub egida  casei de discuri RCA Records. Pentru acest material, artista columbiană a colaborat cu o listă impresionantă de artiști și producători: Sia Furler, Ester Dean, Ne-Yo, Afrojack, Skrillex, Tiësto, Akon, Benny Blanco, The Runners, Max Martin și Dr. Luke.

Shakira” este cel de-al 10-lea din carieră și cel de-al 4-lea înregistrat cu versuri în limba engleză. În cadrul unui interviu acordat recent, Shakira a mărturisit că albumul este dedicat partenerului său de viață, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi au devenit părinți la începutul anului trecut, Shakira dând naștere unui băiețel pe care l-au botezat Milan.
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: