Românii sunt educați…..C.R.B.L spune….si noi spunem

27
1488

CRBL, solist, dansator, membru al trupei Simplu și mai nou DJ la Pro Fm spune Românii sunt educati. Artistul a lansat zilele trecute o campanie prin care își propune să schimbe modul în care este reflectată  imaginea românului pe internet 🙂 

Dacă atunci când dai căutare pe google …Românii sunt…..sugestiile oferite in acest moment de motorul de căutare sunt: păduchioși, proști și latini….până pe data de 1 decembrie CRBL își propune să schimbe aceste sugestii:D iar prima sugestie oferita sa fie „Românii sunt educați”.

Eu sustin intentia artistului, îi felicit și personal am dat de câteva ori căutare „Românii sunt educati”.

Oare sunt educați românii? De foarte multe ori, din pacate suntem tentati sa scoatem „in fata” doar exemplele negative 😀 insa foarte multi romani sunt un exemplu: Unii au afaceri de succes si au fost educati ca doar muncind vor ajune sus 😀 Unii muncesc din greu si sunt educati intr-un mod exemplar, iar zicala „munca e bratara de aur” face parte din vocabularul lor.

Romanii sunt educati, iar atunci cand ramai in pana intr-un sat din Romania noastra mare, imposibil sa nu te ajute cineva…..

Romanii sunt educati, iar cu totii trebuie sa ne educam si sa ne respectam mai mult si sa ne apreciem pentru calitatile noastre. Felicitari CRBL.

Cel mai nou single CRBL- K-boom

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=KQ6VFHRB268[/pro-player]

Foto: CRBL

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: