Robbie Williams va lansa un nou album

Date:

Cântăreţul britanic Robbie Williams va lansa un nou album solo în 2012, punând astfel capăt colaborării cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a cântat în ultimele 12 luni.

Noul disc al artistului britanic va fi lansat de casa de discuri Universal Music şi marchează încheierea colaborării cântăreţului cu casa de discuri EMI. Robbie Williams semnase un contract record în valoare de 80 de milioane de lire sterline cu casa EMI în anul 2002, după ce lansase piesele de succes „Angels” şi „Rock DJ”.

Acesta va fi primul album de studio al cântăreţului Robbie Williams după „Reality Killed The Radio Star”, lansat în 2009. Acel material discografic a fost urmat în 2010 de o compilaţie greatest hits – „In And Out Of Consciousness” – care a inclus single-ul „Shame”, prima lui colaborare cu Gary Barlow din ultimii 15 ani.

După ce s-a împăcat cu Barlow, compozitorul şi interpretul principal al grupului Take That, Robbie Williams a revenit alături de foştii lui colegi de trupă, în 2010, cu care a lansat un album de studio – „Progress” – şi a susţinut un turneu ce a inclus 29 de concerte pe stadioane din Marea Britanie şi Irlanda.

În timpul cariei solo, Robbie Williams a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan mondial şi a fost recompensat cu 16 Brit Awards. Printre piesele cele mai cunoscute ale sale se numără „Let Me Entertain You”, No Regrets” şi „Feel”. Multe dintre hit-urile sale au fost compuse în colaborare cu Guy Chambers, însă relaţiile dintre cei doi muzicieni s-au răcit după ce Robbie Williams a semnat contractul cu casa EMI în 2002.

[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=luwAMFcc2f8[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...