REDD’S CRANBERRY CRUSH, RACORITOR SI PROASPAT, PENTRU VARA!

Date:

E canicula!!! Suntem avertizati cu tot felul de coduri care mai de care mai colorate, iar pentru racorit primim sfaturi zilnic de la specialisti. 🙂

Va poftesc sa degustam in weekend o bere careia va trebui sa ii descoperim gustul picatura cu picatura!:) Fetelor, va astept cu pareri si comentarii! 🙂

Redd’s Cranberry Crush, berea cu suc de merisoare din portofoliul Ursus Breweries, a fost lansata sambata si e promovata printr-o campanie de comunicare integrata gestionata de Arsenoaiei & Matasel (strategie, creatie), alaturi de Kubis Interactive (digital), Pepper Communication (BTL), The Practice (strategie, relatii publice) si Media Investment (media).

„Ne bucuram mult ca lucram pentru Redd’s intrucat credem foarte mult in branduri care au curajul sa targeteze un grup tinta bine definit. Campania Redd’s Cranberry militeaza pentru estetic in comunicare, mai ales ca vorbim despre un brand pentru femei. Este un exemplu in care comunicarea nu a mai trebuit sa inventeze o promisiune intrucat punctul de diferentiere exista in produs si atunci a fost suficient sa-l dramatizam intr-o poveste frumoasa”, a declarat Razvan Matasel (Partener, Arsenoiaiei & Matasel).

 

Redd’s Cranberry are distributie nationala, se gaseste la sticle de 0.33l si doze de 0.5l si va fi prezent in Romania pana in luna decembrie a acestui an.

Nu-mi ramane decat sa va urez pofta buna! Enjoy!

 

sursa: iquads.ro

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...