Randi a lansat o noua piesa,It Takes Two

0
542

Membrul trupei Morandi si-a lansat astazi ce-a de-a doua piesa din cariera solo,It Takes Two. Piesa este compusa de artist alaturi de Serban Cazan.  Data lansarii nu a fost aleasa intamplator, azi fiind si ziua de nastere a lui Randi pe numle sau real Stefan Ropcea. Ii spunem si noi la multi ani !

Piesa a fost podusa alaturi de colegii de la HaHaHa, dar a fost lansata sub egita casei de productia a lui Randi,Famous Production. Noua piesa nu s-a indepartat foarte mult de stilul ce l-a facut cunoscut pe Randi alaturi de Moga in proiectul Morandi, proiect care se pare ca a fost lasat pe planul 2 de cei doi membri de baza.

“Pentru mine muzica reprezinta cel mai confortabil refugiu si cel mai frumos mod in care poti sa spui o poveste si sa transmiti un mesaj. Versurile piesei „It takes two” iti amintesc sa pretuiesti oamenii dragi inainte sa fie prea târziu – mesaj care rezoneaza cu siguranta cu multi dintre noi”, declara Randi despre noul single.Cred că viaţa nu este o cursă către un scop definit, ci o succesiune de noi începuturi, care ne oferă oportunitatea de a ne reinventa constant.  Priveşte viaţa ca pe o croazieră şi fă tot ce poţi! Tot ce ai nevoie este să decizi dacă atât corpul, cât şi spiritul tău trebuie să experimenteze toate sentimentele şi emoțiile oferite de această călătorie – viaţa. Aminteşte-ţi întotdeauna visurile pe care le-ai avut şi împarte bucuria lor cu restul lumii

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=LRDnfQAYHtc[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: