„Rampa de lansare” la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti

0
1723

Cati dintre noi nu au auzit pana acum de Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti si de trupele care au luat nastere acolo, dar si petrecerile mai mult sau mai putin nebune ale studentilor din bucuresti ce aveau loc acolo inaitne de 1989.

Mai mult decat niste simple petrecere acolo aveau loc numeroase acte de cultura, intr-o forma sau alta: muzica, teatru, dans s.a.s.m.d

Astazi se doreste realizarea proiectului “Rampa de lansare” , un eveniment ce isi propune ca cenaclul studentesc sa ia nastere din nou 🙂

Maine 14 februarie vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti o serie de evenimente culturale reunite sub numele de Rampa de lansare:


Vernisaj de fotografie ora 19:00 – “Chip şi stare” de Gabriel Stanciu

„Chip şi Stare” se doreşte a fi o oglindă a eu-lui, a lucrurilor care ne înconjoară, a celor cu care interacţionăm. Toate acestea au un chip şi în toate există o stare. Exterior şi interior, aparenţă şi realitate, obiectiv şi subiectiv, contrastele în natură şi în fotografie se pun în valoare unul pe celălalt. Este un exerciţiu în imagini, care a dat naştere acestui proiect. gabrielstanciu.blogspot.com/ Vernisajul are loc în hol parter din incinta CCS Bucureşti, situată în Calea Plevnei nr. 61.

Ora 20:00 în club Old School (etaj II) din incinta CCS Bucureşti :
Literatură
Invitaţi: George Stanca şi Teodor Duna

Prezentare de carte Editura Vinea:
Adrian Dinis – “Poezii odioase de dragoste”
Aida Hancer – “Eva Nimănui”

Program muzical susţinut de: Ana Maria Dumitru, Camelia Stanciu, Grupul folk DAC’art

Recital jazz-folk alternativ: grupul “FOX STUDIS” format din Tatiana şi Marius Ojog

Intrarea este liberă!

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: