Raisa si K-tine(Fly Project) nominalizate la “Cel mai tare hit romanesc din ultimii 15 ani”

Date:

Fly Project(Tudor Ionescu si Dan Denes) una dintre trupele romanesti ce au ramas „pe val” inca de la debut primesc inca o confirmare a faptului ca munca lor este apreciata si chiar rasplatita cu premii. In anul 2005, anul de debut al trupei, singelul raisa a castigat titlul   “Best Hit” la Romanian Top Hits. La mai bine de 6 ani de la aceasta „isprava” a baietilor cu piesa de debut raisa, aceasta este nominalizata alaturi de piesa K-tine la titlul de  “Cel mai tare hit romanesc din ultimii 15 ani”. In acest context Tudor si Dan au parte de o dubla nominalizare din partea MTV Romania.“Foarte tare nominalizarea! Noi speram sa iasa amandoua, trebuie sa citim regulamentul si sa vedem cum sta treaba.”, a declarat Dan, Fly Project.

Recent, Trupa Fly Project a lansat un nou single – “GoodBye” si alaturi de Panasonic pregateste o surpriza tuturor celor care “o fac in felul lor”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...