Prostia omeneasca

2
3073

In Spania, o fetita de 10 ani de etnie roma si cetatenie romana, a dat nastere unui copil (tatal copilului avand doar 13 ani). Pana aici nimic deosebit, nimic interesant, nimic ce sa nu mai fi auzit pana acum, dar partea interesanta abia acum incepe. Binenteles ca autoritatile spaniole s-au scandalizat extraordinar din cauza acestui eveniment, ca protectia copilului a sarit ca arsa si ca mass-media si-a facut treaba de a striga in gura mare aspectele acestui caz logic, subliniind ca tigancusa provine din Romania.

Poate nici pana aici nu vi se pare ca ati citit un lucru despre care sa nu mai fi citit cu alte prilejuri anterioare si probabil ca nici faptul ca bloggerii spanioli au tinut sa-si exprime parerea in legatura cu tiganii….oops, am gresit, ca pentru acesti mici rahatei cu ochii (majoritatea locuitorilor lumii) noi romanii suntem de fapt tigani, deci despre romani. Stim cu totii ce pareri ar fi putut avea rahateii: „Sunteti niste primitivi”, „Niste perversi”, „Niste nenorociti” etc.

Va propun sa ne luam in sfarsit inima in dinti si sa contraatacam ! Va astept pe www.discutandiscutii.info unde puteti, in liniste, sa adresati si voi, sa adresam si noi insulte si injurii.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: