Piese de Craciun 2012

0
647

Tara – Iarna de vis ( videoclip)

Initial, piesa era in engleza, dar fanii mei de pe Facebook m-au convins sa ii schimb versurile si sa lansam varianta in limba romana. Atat piesa cat si videoclipul ma reprezinta intru totul. Am vrut sa redau in aceasta piesa atmosfera vesela si aglomerata a Craciunului, sarbatoarea mea preferata .”, continua Tara. Si pentru ca scenariul videoclipului este inspirat din viata artistei, filmarile s-au desfasurat in casa bunicii ei, iar protagonistii patrupezi sunt chiar cateii Tarei – Monica si Dorel.

Amna Feliz Navidad

Andrei Leonte – Have Yourself A Very Merry Christmas

 

Stefan Banica – Noaptea de Craciun

Noaptea de Crăciun» este o piesă care sper să transmită acea stare de bine, de bucurie şi mi-aş dori să-şi găsească loc în sufletele oamenilor la fel ca piesele «Doar un Crăciun cu tine», «Doar o dată-i Crăciunul» sau «Ho, ho, ho»”, a declarat Ştefan Bănică. Si anul acesta Ştefan Bănică le dă întâlnire iubitorilor muzicii sale pe 13, 14, 15 şi 16 decembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19.30, pentru a petrece împreună seri de neuitat.

Anya – Mary, Did You Know?

“Noua mea piesa este un cover dupa “Mary, Did You Know?”, o cantare crestina absolut speciala. Imi place foarte mult acest colind pentru ca are un puternic mesaj pur crestin despre nasterea lui Iisus.” a declarat Anya. In luna Decembrie, Anya va face un tur de promovare a colindului “Mary, Did You Know?”, urmand ca la inceputul anului viitor artista sa-si lanseze un nou single.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: