PETER ANDRE VREA SA IASA CU UN FAN

0
844

Cântăreţul recent divorţat Katie Price, în septembrie 2009 ar fi încântat să iasă cu o admiratoare pentru că tot ce vrea este o femeie care să-l sprijine.

El a spus: „Un om este un om. Asta sună un pic ciudat. Dar cred că persoana potrivită este acolo undeva. Nu contează de unde este, atâta timp cât vă susţine asta e tot ce contează.”

Cântăreaţul australian a avut un tatuaj pe deget unde purta verigheta numele „Katie”, pe care l-a îndepărtat, pentru ca nu îi mai aparţine.

A mai declarat: „Nu vreau să pună întrebări copii atunci când vor creşte. Nici nu vor observa că a fost acolo. Şi, din punctul meu de vedere, nu-i mai este locul acolo.”

În pofida faptului că nu doreşte ca şi copii lui Junior, 5 ani şi Princess Tiaamii, 3 ani, să pună  întrebări în legătură cu relaţia sa cu fostul model glamour, el admite ca fiul său cel mare sa-i fie un bun partener: „Junior deja mă ceartă! Mi-a spus într-o zi: tată, când ai de gând să-ţi faci  prietenă? Eu am patru! I-am spus: tu vei fi primul care o să afle, nu vă faceţi griji în legătură cu asta.”

Dintre piesele lui „Mysterious Girl” a facut furori în România:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: