Pepe se intoarce la prima dragoste, lanseaza Amor Por Amor

0
1400
pepe Amor Por Amor

pepe Amor Por AmorPepe Amor Por Amor

Pepe a devenit cunoscut ca solist al trupei Latin Express, proiect ce aborda in linii mari stilul latino cu influente din anumite zone. Pe parcursul anilor piesele lansate de „latin loverul” nostru au variat si au capatat influente si din alte zone muzicale. Astazi Pepe lanseaza piesa  Amor Por Amor si se intoarcere la prima dragoste: stilul latino, mai exact partea de flamenco, reprezentativa pentru artist. In aceasta noua piesa  Pepe canta in spaniola partea de compozitie apartinand artistului care a lucrat alaturi de Mihai Dinescu pentru aceasta.

“Nu am renuntat niciodata la partea de latino, la flamenco si consider ca absolut toate piesele mele definesc o singura personalitate muzicala chiar daca cele mai recente dintre single-urile lansate au fost ceva “mai pop” sau “mai R’N’B” J. Intradevar, din acest punct de vedere, “Amor Por Amor” este o intoarcere in “tabara de baza”, cum se spune. Piesa s-a scris mai mult singura, eu si cu Mihai (Dinescu) doar transpunand muzical foarte repede ceea ce simteam in acel moment. ” a declarat PEPE.

Pepe Amor Por Amor

Piesa este scrisa in spaniola partea de compozitie apartinand artistului care a lucrat alaturi de Mihai Dinescu pentru aceasta. Productia a fost realizata la Rappin’On, Razvan Matache semnand aranjamentul final, “Amor Por Amor”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: