Noul clip Elena Gheorghe „Your Captain Tonight”

Date:

Elena Gheorghe a lansat noul clip la piesa  Your Captain Tonight o piesa energica, de vara care va prinde cu siguranta la public. Si clipul este la fel de energic precum piesa si ne-o prezinta pe artista care de ceva timp este in juriul „M-a facut mama artist” in diverse ipostaze: Dominatrix Geisha, Pocahontas curtezana, Barbie afro-queen sau “Elena” Cosanzeana.

“Your Captain Tonight” spune povestea puterii de seductie a femeilor care domina prin delicatete si frumusete. Fanii Elenei Gheorghe o pot vedea in ipostaze speciale insa toate stereotipurile pe care le intruchipeaza se muleaza perfect pe imaginea sa.

Artista a cantat pe data de pe 21 aprilie in Luxembourg, alaturi de Kat deLuna, dar si de alti artisti de renume international. Elena a declarat in legatura cu participarea la acest eveniment:

“A fost o experienta interesanta sa cant alaturi de artisti din diferite tari si m-am bucurat sa ma intalnesc in Luxemburg pe aceeasi scena cu un alt artist roman. Muzica este un limbaj universal! Ai un sentiment foarte placut cand oameni din diferite tari canta versurile pieselor tale si reactioneaza la bucuria si energia pe care le-o transmiti.”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=3UK8pe7lfXM[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...