Noua piesa Miss Mary-Ma joc cu focul feat. BitzA

0
3898

Miss Mary Ma joc cu foculMiss Mary, pustoaica talentata de la Red Clover a lansat o colaborare inedita cu unul dintre rapperi din prim planul scenei muzicale romanesti, Bitza. Din pacate in ultimul timp piesele semnate de  Bitza nu au ajuns la un public atat de numeros pe cat si-ar fi dorit artistul, insa cu aceasta piesa are toate sansele sa ajunga la urechile unui public mult mai numeros.

Piesa este compusa de  Alstani Victor Răzvan, Păduraru Silviu Marian, Crăciun Alexandru Constantin (Muzică) iar textul a fost scris de Bitza alaturi de Andrei Leonte, castigatorul Xfactor pe care il vedem prezent pe tot mai multe piese in calitate de compozitor. Daca vreti sa va amintiti de Miss Mary atunci cand isi lansa singelul numarul doi din cariera ( in 2011 ) va invit sa cititi interviul pe care i l-am luat in exclusivitate 🙂

Miss Mary Ma joc cu focul cu Bitza

Bitza ne anunta recent faptul ca noul sau album este in stadiu final si urmeaza sa fie lansat peste doar cateva saptamani. In plus artistul le-a pregatit fanilor si surprize ce sunt legate de realizarea unor materiale promotionale; in acest moment sunt in stadiu de lucru 4 modele de tricouri „Bitza”. La final anului trecut Bitza a lansat Ëroare matematica”cu Planet H, dar si Diferit cu Mahaia si Doddy.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: