Mihai Traistariu lanseaza noul album Change pentru America

0
2014
Mihai Traistariu album change
Mihai Traistariu album change

Mihai Traistariu este un artist apreciat pentru vocea lui, dar care nu a avut „noroc la radiourile” romanesti, astfel ca nici piesa lui de rezistenta „Tornero” nu a facut ravagii in play-list-urile radiourilor comerciale. Artistul de la malul marii este suparat pe aceasta situatie si s-a hotarat sa isi lanseze noul material discografic in America si sa-l in compuna in stilul apreciat peste ocean. Mihai a declarat ca nu vrea sa fie „inspirat” de artistii din Romania care sunt acum pe val, gen Alex Velea si Connect-R.

Noul album ce va fi lansat de Mihai Traistariu se va numi Change

Daca va ganditi ca primul single de pe acest album a dat titlul materialui sau macar o piesa de pe albumul cu nr 14 din cariera artistului se numeste asa, va inselati. Titlul noului album i-a fost transmis de mama sa in vis, domnia sa fiind decedata. Mihai a tinut cont de acest vis ce l-a tulburat si a facut si o serie de schimbari de stil pentru acest album. Change este asteptat sa apara in luna octombrie a acestui an si a fost lucrat in mare parte alaturi de Dumi Padure, un colaborator de ani pentru Mihai, inca de pe vremea cand facea parte din trupa Valahia.

La radiouri sunt prietenii, se intra pe pile

Nu doar artistii tineri sa plang de modul in care se alcatuiesc playlist-urile la radiouri, Mihai a declarat la Neptun Tv ca la radiourile din Romania lucrurile functioneaza „pe pile, prietenii si se fac magarii”, astfel incat noul album a fost gandit pentru America. Daca radiourile vor dori sa difuzeze piesele va fi alegerea acestora, a declat Mihai.

Mihai Traistariu : A fost o vara incarcata, am sustinut multe concerte pe litoral si in tara

Din punct de vedere muzical artistului i-a mers foarte bine, chiar daca nu a avut nicio piesa in top 10, astfel ca toata vara a avut peste 100 de concerte atat in tara cat si pe litoral. Pe plan personal a facut si aici schimbari, astfel ca de cateva luni merge constant la sala si si-a facut implat de par intr-o clinica din turcia.

Foto: fab.com/Mihai.Traistariu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: