Middle-Earth: Shadow of Mordor ( Arkham Assassin’s Rings )

0
3282

 

Middle-Earth Shadow Of Mordor       Cea mai noua informatie din industria jocurilor vine din partea studioului Monolith ( F.E.A.R. ) ce ne aseaza frumos in fata monitoarelor un scurt gameplay extras din noul lor proiect numit Middle-Eart: Shadow of Mordor, un open-world role-playing game amplasat in universul Lord of the Rings al lui Tolkien ( d’uh ), ce promite multe atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.

 Povestea jocului este situata intre evenimentele din The Hobbit si Lord of the Rings si ne pune in pielea personajului Talion ce este ucis impreuna cu familia sa de catre numeroasa armata al lui Sauron dar supravietuieste datorita magiei negre ( necromantie sau Morgul-blade, daca ne gandim strict din perspectiva povestii din LotR ) devenind astfel o “fantoma” (Wraith) ce poate tranversa din lumea fizica in lumea spiritelor, ce isi cauta razbunarea.

Aveti mai jos gameplay-ul si va recomand cu drag sa-l priviti, din punctul meu de vedere este o combinatie foarte buna de gameplay intre Assassin’s Creed si seriile Batman ale celor de la Rocksteady iar eu nu am decat sa ma bucur ca in sfarsit vom avea parte de un joc in universul lui Tolkien ce este iesit din comun si nu-mi ofera acelasi sentiment de “ nu iar un alt joc LotR… ce mai incearca astia acum? “, cum a fost in cazul altor jocuri din acelasi univers.

 Jocul va aparea pe PC, Xbox One, Playstation 4, Playstation 3 si Xbox 360 in decursul acestui an. Voi ce parere aveti?

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: