Maximilian – Cateva Ganduri feat. Angeles (Videoclip )

0
1255
maximilian cateva ganduri

maximilian cateva ganduriMaximilian se pregateste de lansarea albumlui solo, astfel ca  acum vine in atentia publicului cu piesa Cateva Ganduri feat. Angeles. Textul semnat de MAXI vorbeste despre o traire personala vis a vis de viata, conditia artistului, aprecierea publicului si nu in ultimul rand despre succes, apropo de albumul lansat recent de colegul sau de la Okapi, Grasu XXL.

Inițial, am început să lucrez la clip cu Matei Pleșa, în ianuarie, dar, din cauză că ne-am lungit, Matei a trebuit să abandoneze proiectul. Am apelat la Anton Sandu, un băiat cu care îmi doream de mult să lucrez și care a venit cu o viziune nouă, păstrând din ideea inițială foarte puține elemente. A ieșit clipul ăsta care îmi place foarte mult, sper să nu fiu singurul. Inedit în proiectul ăsta ar fi faptul că muzica este semnată de Spike. Este primul meu instrumental de la Spike. Mulțumesc, la mai multe! a declarat Maximilian.

Maximilian Cateva ganduri

Muzica este semnataa de  Spike, textul: Maximilian, Mix / master: Grasu XXL, Bass: Radu Dumitriu, Trumpet programming: Grasu XXL. Videoclipul „Câteva Gânduri” a fost filmat atât într-un studio video (Videolink), în București, cât și la Sinaia și în drumul spre Lacul Bolboci. Regia, scenariul și montajul au fost realizate de Anton Sandu.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: