Alex Velea: La noi acasa e un fel de tabara

0
1961

Mario Fresh aka Fresh Kid a lansat azi primul sau single sub noul nume. Am ramas cu gandul la tine este o colaborare cu Alex VELEA lansata sub egida casei de discuri Roton, Ha Ha Ha Production si  GoldenBoy Concept. Piesa este compusa de la „fabrica de hituri” Ha Ha Ha Production,  muzica este compusa de Serban Cazan, Batranu Razvan MarinMARIO FRESH si versurile sunt scrise de Alex Velea si Micu Dorian.

In videoclip ii putem vedea atat pe Tzip Tzop, prietenul si colegul lui Mario de la GoldenBoy Concept dar si pe  Smiley, DOC, Speak, Boier Bibescu sau Antonia. Clipul urmareste povestea piesei si ne prezinta „prima iubire” si modul in care este traita aceasta la varsta adolescentei. Filmarile au avut loc pe un circuit de carting dar si intr-o sala de cinema.

Mario Fresh cu Alex Velea – Am ramas cu gandul la tine

Alex Velea: La noi acasa e un fel de tabara, Antonia il adora pe Mario Fresh

Alex Velea a intrat in direct la Rai da buni ( Antena Stars ) si a facut o declaratie frumoasa despre modul in care ii sustine el pe copiii ce fac parte  din labelul sau:

La noi acasa e un fel de tabaram, Mario Fresh si Tzip stau la noi de mai bine de doua saptamani. Antonia il adora pe Mario Fresh.

Rugat sa ii multumesc intr-o maniera inedita mentorului sau, Mario Fresh a spus doar atat: Multumesc, Te iubesc.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: