Lady Gaga – G.U.Y (videoclip)

0
1540

lady-gaga-guyLady Gaga lanseaza  G.U.Y, un videoclip diferit, intrucat exista foarte multa culoare si are 12 minute.  G.U.Y. e pur si simplu metafora invierii si transformarii. Lady Gaga joaca rolul ingerului cazut, cu tot cu aripi frante, care isi gaseste salvarea in apa si reinvie fix ca Venus, acorduri pe ale carei piese si apare din adancuri, pura si in alb.

Filmarile au durat sase zile si au avut loc la Hearst Castle, California, locul unde s-a filmat si Spartacus si care nu a mai permis filmari acolo din 1960, iar Gaga este trecuta drept regizor al piesei G.U.Y.  

Albumul Mother Monster a lansat doua single-uri pana acum, Applause si Do What You Want, iar reactiile au fost impartite, unii apreciind zona catre care s-a indreptat cu noul ei disc, altii contestandu-i stilul. Faptul ca nu a avut succesul pe care Gaga miza a dus la concedierea managerului ei, artista acuzandu-l de sabotaj.

Lady Gaga este la curent cu tot ceea ce inseamna cultura si arta, insa se pare ca fanii ei nu au avut aceeasi reactie, genul acesta de showuri facand parte din cultura pop insa nu si din cultura mainstream, in care se afla grosul fanilor sai.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: