Pasiunea pentru jocurile pe calculator: Titluri confirmate in 2015

1
8021
jocuri pc 2015

Pasiunea pentru jocurile pe calculator a inceput pentru multi in momentul in care au descoperit “jocurile pe dischete”, atunci cand internetul era un serviciu de lux in Romania si cine avea in casa un pc era o adevarata vedeta in cartier.

In ani ce au trecut industria jocurilor s-a diversificat foarte mult, s-a nisat pe genuri bine definite si s-a dezvoltat intr-o noua directie prin consolele Xbox si PlayStation.

jocuri pc 2015
jocuri pc 2015

Cele mai populare genuri de jocuri sunt: FPS, Fighting, Tycoon, Shooter, Actiune, Role Playing Game, Strategie, Sportive, pentru copii, Massive Multiplayer Online. Personal consider ca aceasta ultima categorie a castigat cel mai mult in popularitate in ultimii ani, motivele sunt multiple:  un cost esalonat  pe luna si interactiunea reala cu zeci de utilizatori din intreaga lume.

De la jocurile pe pc la jocurile online

Realitatea cotidiana ne obliga in prezent sa muncim tot mai mult, astfel ca avem un timp limitat pentru noi, pentru iesiri cu prietenii. Jocurile pe calculator au devenit pentru multi tineri una dintre metodele faine de petrecere a timpului liber. Jucand jocuri multiplayer online sau alte categorii de jocuri ai posibilitatea de a intalni oameni noi, de a invata de la acestia si de ce nu de a castiga bani.

Jocuri confirmate in 2015

La inceputul anului 2015 pasionatii de jocuri vor avea parte de lansarea Grim Fandango Remastered, care va oferi grafică îmbunătăţită şi metode de control aduse la zi. Jocul va fi disponibil începând cu 27 ianuarie 2015, pentru PlayStation 4, PlayStation Vita, PC (Windows), Mac şi Linux.

jocuri pc 2015

The Witcher 3: Wild Hunt, cel de-al treilea titlu al iubitei serii de jocuri RPG trebuie sa apara in 2015, tinand cont de faptul ca aparitia acestuia era programata pentru anul 2014. Platformele de jocuri de strategie si noroc castiga teren

In 2015 vom avea mai multe jocuri de noroc online gratuite, ca de exemplu o noua generatie de jocuri mecanice online. Am vazut deja sloturi cu tematica din Game of thrones , ca de exemplu pe site-ul Casino.com. Acest site iti ofera jocuri mecanice online de ultima generatie. Tot mai multi romani joaca astfel de jocuri de tip cazinou online si trendul tinde sa creasca si in 2015

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: