Interviu 3 SUD EST- Am avut emotii inaintea lansarii acestei piese

1
2997

lansare-3-sud-est-emotiiVestea ca trupa 3 Sud Est se reuneste si mai mult decat atat lanseaza o noua piesa a luat prin surprindere atat fanii cat si presa si a insemnat lansarea noului single simultan in toate retelele importante de radio.

Piesa se incadreaza in stilul ultimelor piese lansate de baietii de la malul marii, balade de dragoste. La sesiunea de interviuri cu Laurentiu, Viorel si Mihai a fost prezenta toata presa, astfel ca agitatia a fost mare si toata lumea isi dorea sa obtina declaratii incendiare de la membri trupei.

In schimb cei 3 au ramas la fel ca in urma cu 10 ani, Viorel a fost glumetul de serviciu, Mihai a pastrat echilibrul si Laurentiu a compensat prin seriozitateata sa. Viorel Sipos ne-a povestit despre ocupatia sa principala din ultimii ani, restaurantul  Casa Rustica de langa baza Mihail Kogalniceanu, unde obisnuiesc sa manance americanii de la Baza militara NATO.

Piesa Emotii reprezinta doar inceputul pentru revenirea trupei 3 Sud Estlansare-emotii-3-sud-est

Daca va intrebati ce urmeaza dupa noua piesa „Emotii”, Laurentiu Duta, liderul trupei ne-a asigurat ca trupa nu s-a reunit doar pentru o piesa ci vor urma mai multe surprize din partea lor. Dupa destramarea trupei, datorita carierei solo a lui Laurentiu Duta, cei 3 nu au mai avut acelasi succes ca atunci cand formau o trupa. Daca Mihai a mai lansat cateva piese sub diferite nume de scena iar Laurentiu s-a remercat prin cateva singeluri si colaborari, Viorel a stat ceva mai departe de zona muzicala. Viorel s-a dedicat afacerilor si studioului muzical pe care il detine.

Suntem covinsi ca veti fi incantati de aceasta revenire si in acelasi timp veti urmari cu placere interviul pe care l-am luat baietilor.

Interviu 3 Sud EsT

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: