Horia Brenciu “doarme” la concert ?Film&Foto

0
786

Ieri seara am fost prezenti la concertul sustinut de Horia Brenciu in orasul  Otopeni. Concert ce a avut loc la Centrul Cultural Ion Manu, in cadru caruia se afla o sala de spectacole ce arata f. bine si are  o acustica incredibila. L-am regasit pe Horia Brenciu intr-o dispozite de invidiat, avand pofta de distractie si pus pe șoti. Horia a cantat live alaturi de orchestra sa mai bine de 1 h jumate si a avut alaturi doua voci feminine de exceptie: Alexandra Ungureanu si Andreea Miclici. Horia Brenciu interactioneaza cu publicul astfel incat te face sa simti ca esti prezent la o petrecere privata. Te face sa te simti special, iti da impresia ca este acolo numai pentru tine. Conceptul de show  marca Horia Brenciu inseamna mai mult decat un simplu spectacol de muzica, inseamna teatru, inseamna bucuria de a trai prin muzica, bucuria de a fi copil chiar si atunci cand ai 37,38 sau  40 de ani. Un aspect inedit; toata orchestra canta, toata orchestra era parte a unui seri speciale de interactiune cu publicul.

Nu ai nicio clipa impresia ca “acei oameni” sunt la job si asteapta intr-un fel sau altul sa plece dupa spectacol. Iti dau impresia ca au venit la o intalnire cu tine.

Image and video hosting by TinyPic

De ce “doarme” Horia la propriul sau spectacol?

A fost un moment incredibil creat de “Horica” si de gasca sa de prieteni ( ce il puteti urmari in clipul filmat); In timp ce Horia era in public interactionand cu acesta, membri orchestrei au inceput rand pe rand sa se intreaca la interpretarea unor piese celebre; astfel Horia s-a intins pe 3 scaune si a urmarit reprezentatia alaturi de public, iar la sfarsit a exclamt in gluma: “Ba voi stiti cine sunt eu”? Va las sa aruncati mai jos un ochi la poze si la filmuletele realizate la show.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: