Holograf a lansat clipul „Cat de departe”

Date:

Holograf au filmat la inceputul acestei luni clipul „Cat de departe” ce promoveaza noul album al trupei „Love affair”. Clipul a fost filmat la inceputul aceste luni de Media Pro Magic in  regia  lui Alex Fotea in centrul vechi. Invitati in acest clip au fost actorii din serialul „Pariu cu viata”. Interesant la acest clip este ca a fost filmat prin tehnica One Shot ( din momentul in care regizorul a dat „actiune” si pana la finalul clipului nu s-a pus „stop” la filmare). Totul a fost inregistrat dintr-un sigur cadru si a iesit foarte bine. Din acest motiv filmarile nu au durat foarte mult, totusi s-a stat in jur de 6 ore pentru pregatirea filmarii. Clipul a fost prezentat ieri in premiera in emisiunea lui Maruta de Happy Hour 🙂

“ Este o poveste de dragoste, potrivita adolescentilor care sunt mai mereu indragostiti. Vorbim de o iubire uriasa, de care tu vrei sa scapi, dar care se tot intoarce la tine. Asta e si motivul pentru care ne-am gandit la colaborarea cu LaLa Band, pentru ca sunt tineri, energici si trec, cel putin in serial, prin tot felul de experiente si probleme tipice varstei lor.” ne-a spus Dan Bittman.


foto: topromanesc

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...