Ellie White te trimite la Venetia

0
626

Elena, fosta solista DJ Project  si-a continuat cariera muzicala sub numele de Ellie White dupa despartirea de Gino Manzotti  si Maxx, urcand surprinzator de bine in topuri cu piesa „Nu te mai caut” compusa de baietii de la Play&Win.

In prezent artista a lansat cel de-al doilea single „Power of Love”, piesa la care urmeaza sa filmeze un videoclip luna viitoare:) Intre timp Ellie lucreaza intens la promovarea in spatiul online, concursurile organizate de artista fiind aproape zilnice.

Recent Elena a lansat un mega concurs prin care puteti castiga o vacanta la Venetia, nici nu se putea altfel, dat fiind faptul ca acest concurs se numeste: PUTEREA IUBIRI. Pentru a participa la concurs trebuie sa accesati pagina de facebook a Elenei

Am ales Veneţia ca destinaţie de vacanţă pentru câştigătorii marelui premiu pentru că este un oraş frumos, care îmi place foarte mult şi pe care intenţionez să îl vizitez şi eu anul acesta, un oraş care îmi inspiră iubire pe care vreau să o simtă fanii mei. Şi pentru că Afrodita este zeiţa iubirii, nu puteam alege o altă ţară decât Grecia pentru ca participanţii la concurs să intre în spiritul lunii pline de dragoste pe care o vom sărbători împreună”, spune artista.

Regulament concurs:

1.Acceseza pagina de Facebook Ellie White www.facebook.com/EllieWhiteMusic, da LIKE acestei pagini.

2.Acceseza zona de concurs si completeaza formularul de inscriere.

3.Pune aceasta fotografie la profilul de Facebook (www.elliewhite.com/fotoconcurs).

4.Incarca 1 fotografie cu dovada ta de iubire in zona de concurs de pe pagina de Facebook Ellie White www.facebook.com/EllieWhiteMusic
pana la data de 05 Iunie 2011, ora 18:00.

5.Invita-ti cat mai multi prieteni si apoi convinge-i sa te voteze.

6. Fii cat mai activ pe pagina “www.facebook.com/EllieWhiteMusic” si poti castiga o multime de premii zilnice.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: