Eli-Nu mai cred in tine feat. Alex Mica (videoclip)

0
3149
eli nu mai cred in tine

eli nu mai cred in tineEli lanseaza Nu mai cred in tine, o piesa in colabroare cu Alex Mica. Piesa de dragoste spune povestea unei relatii sfarsite prin suferinta, dezamagiri si asteptari inselate. Instrumentaluk pentru  Nu mai cred in tine este semnat de Theodoros Popa, Cristian Tarcea, iar compozitori sunt  Eli si Alex Mica care au semnat si textul piesei. Noul single lansat sub egida casei de discuri CAT MUSIC a  fost inregistrata, mixata si masterizata la Super Sound Studio, producator executiv: Voices Media.

“Eu sunt prieten cu Alex, ne stim de foarte mult timp si suntem din acelasi oras, Timisoara. Astfel ca aceasta colaborare a venit de la sine… Totul a decurs natural. Nu a fost nimic fortat, nu am cautat o reteta, am facut ce am simtit. Mi-a placut mult refrenul lui Alex si am decis sa il ‘imbrac’ cu o poveste interesanta”, declara Eli.

De obicei Alex Mica a fost prezent pe piese dance – popcorn in limba engleza, artisul semnat piesa Dalinda, unul ditnre hiturile romanesti care s-au auzit peste granita. In schimb Eli a cantat de cele mai multe ori in limba romana, strofe de rap cu mesaje la sentiment. Anul trecut Eli a „dat lovitura” cu piesa Tu alaturi de Oana Radu (peste 18 milioane de vizualizari pe youtube, locul 1 in topurile radiourilor din Romania si 2 nominalizari la Romanian Music Awards la categoriile “Best New Act” si “Best Dance Song”), dar si dupa single-ul “Spune”, cu peste 4 milioane de vizualizari in cateva luni de la lansare.

Eli Nu mai cred in tine

Videoclipul a fost regizat de Ioana Gomoi, D.O.P.: Bogdan Ciubotaru iar video editor a fost Bălan Cristian (Cristyz), Bogdan Ciubotaru

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: