DOC,DELIRIC1,V DOBRESCU cu GRASU XXL& MAXIMILIAN in SPACE CLUB

Date:

Esentele tari se pastreaza pentru ziua de duminica si se elibereaza treptat incepand cu ora 21:00 in cantitati deloc reduse de zgomot si voie buna.
Asadar, pe 26 februarie, Space Club aduce pe a sa scena, pe DOC, Deliric 1, Vlad Dobrescu aka CTC, alaturi de Grasu XXL si Maximilian.

CTC

Deliric 1, DOC si Vlad Dobrescu sunt trei dintre membrii fondatori ai label-ului independent de hip-hop “Facem Records”. In 1999 au infiintat trupa CTC (“Control Tehnic de Calitate”), una dintre cele mai iubite din underground-ul romanesc.

GRASU XXL

Grasu XXL cântă de la vârsta de 14 ani, provenind dintr-o familie cu tradiție in domeniu. Primul material discografic al cântărețului se numește Personajul negativ și este o colaborare Paco 10 Grei; cei doi au fost uniți sub numele XXL & 10 Grei. Acesta a fost lansat pe 10 iulie 1999. Primul său album solo, Curaj, a fost lansat în iulie 2006 și este un material într-adevăr inedit atât prin sunet, cât și prin modalitatea interpretării. La mai puțin de un an de la Curaj a urmat mixtape-ul Evident lansat împreună cu Dj Swamp. În 2007, Grasu XXL a înființat casa de producție muzicală împreună cu cei de la Agresiv, Guess Who, Paco, Maximilian, Spike și Tranda.

 

MAXIMILIAN

Maximilian, este un cântăreț român de muzică hip hop. Născut în Bacău, și-a început cariera muzicală în 1998 alături de formația Mahsat. Claudiu a atras atenția unor cântăreți precum Grasu XXL și Cheloo, iar în 2002 formația sa a lansat albumul Laboratoru’. Primul său album (albumul de debut al celor trei membrii Mahsat) a fost lansat pe 23 februarie 2002 prin Cat Music și a fost distribuit de Media Services.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...