Concurs | Castiga una dintre cele 3 invitatii la concertul Voltaj. Afla cum!

4
568

Mie imi plac concursurile de cand ma stiu ; sunt o modalitate fun prin care poti sa demonstrezi cat esti de fan al unui artist sau al unei formatii.

In cele ce urmeaza va invitam sa castigati una dintre cele 3 invitatii oferite pentru voi de  CAT MUSIC si Redactia4fun impreuna cu Refu.ro pentru concertul ” Da vina pe Voltaj”. Pentru ca solicitarile au fost numeroase din partea fanilor, organizatorii au luat decizia ca show-ul sa fie unul cu repetitie;  Pe 10 si 11 octombrie  la  Sala Palatului din Bucuresti incepand cu orele 19;30. In acest context riscul ca cineva sa ramana pe afara din lipsa de bilete este scazut.

Cum castigi una dintre cele 3 invitatii duble pentru concertul Voltaj ?

Modalitatea de concurs este una foarte simpla! Ne trimiti un email pe adresa: redactia4fun@gmail.com in care ne povestesti care a fost pentru tine  cea mai frumoasa amintire legata de Voltaj.   In orice context, poate ai fost la concertul baietilor si ai cunoscut-o pe iubita ta sau pe iubitul tau. Ai facut cea mai nebuna petrecere la 20 de ani la care s-a cantat fara oprire „20” sau poate pur si simplu ascultand Voltaj ziua ta a devenit mai frumoasa. Si criterul numarul 2 este sa dai Like paginii noastre de Facebook. Te rugam sa ne transmiti datele complete: Nume  si nr-ul de telefon.

In plus daca iti doresti ca toti fanii Voltaj sa afle povestea ta o poti posta pe pagina noastra  de facebook sau pe pagina oficiala a trupei.

Acestea fiind spuse va astept cu email-uri si va invit sa fiti cat se poate de originali.

Care a fost cea mai frumoasa amintire pentru mine legata de trupa Voltaj?

Baietii au o piesa ce se numeste „De maine”, o piesa care iti ofera o stare pozitiva, energie si pofta de viata. Imi amintesc ca de fiecare data cand starea mea nu era una foarte buna ascultam aceasta piesa. Clipul imi placea foarte tare si ma face sa ma simt liber, sa zbor si sa cred ca toate trec si toate se pot rezolva.

Concursul reprezinta un cadou din partea noastra pentru voi; Redactia4fun a implinit pe 1 octombrie 2 ani 🙂 Multumim!

PS: Concursul se desfasoara pana pe data de 9 octmbrie la ora 12, in cursul zilei cel tarziu pana la ora 22, o sa primiti confirmarea pe mail, dar o sa anuntam si pe site castigatorul.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: