Recenzie| Concert Bon Jovi Bucuresti 10 iulie

Date:

Aproximativ 50.000 de fani au fost  prezenţi la primul concert din România al formaţiei Bon Jovi, potrivit organizatorilor.

În deschiderea concertului celebrei formaţii, care a durat peste două ore, au cântat două trupe româneşti, QuantiQ şi Stillborn, alese în urma unui concurs de organizatori.

Trupa Bon Jovi a concertat  pe o scenă de 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime, puterea instalaţiei de sunet depăşind 15.000 de waţi. Pe scenă a existat  un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri, înscris în arcul acesteia.

Peste 500 de persoane au lucrat la producţia acestui eveniment, considerat “show-ul muzical al anului” în România.

În actualul turneu mondial al formaţiei sunt utilizate patru scene identice, care sunt transportate în cascadă pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de câteva zile, întrucât producţia unui singur show durează aproape o săptămâna (lucrările în Piaţa Constituţiei au început imediat după încheierea Rock The City, desfăşurat în perioada 1 – 3 iulie). Pentru a transporta întregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, “The Circle” fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard. Reuşita de anul trecut, coroborată cu performanţa similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveşte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce şi-a lansat albumul de debut.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi este produs de East European Entertainment şi D&D Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=X2-Ie_33vP8[/pro-player]

Sursa:  MediaFax

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...