Concert pe 16 iunie la Bucuresti cu Ali Campbell, fostul vocal de la UB40!

0
629

Ali Campbell are una dintre cele mai cunoscute voci din Marea Britanie. Ca si solist al trupei de renume mondial UB40, el a vandut peste 60 millioane de discuri in toata lumea si a avut patru hit-uri # 1 la nivel mondial. De asemenea, artistul are in palmares peste 40 de single-uri care au intrat in Top 40 UK, a lansat 24 de albume de studio si a primit un premiu Ivor Novello pentru “Realizari pe plan International”.

In octombrie 2007, Ali Campbell a lansat un album solo, „Running Free„, pe care a avut multi invitati printre care Smokey Robinson , Mick Hucknall si Sly and Robbie. Albumul a fost un succes ajungand in Top 10 UK si primind Discul de Aur. In ianuarie 2008 a plecat de la UB40, dupa 28 de ani alaturi de trupa, din cauza unor diferende de management si financiare. Dupa plecarea lui Ali, Mickey Virtue, claparul grupului UB40 si-a dat demisia din aceleasi motive si este acum membru in trupa lui Campbell.

Concertul sustinut de Ali Campbell va avea loc incepand cu orele 20:00. Biletele au urmatoarele preturi: 70 Ron, 100 Ron, 140 Ron, 180 Ron si 220 Ron. Tichetele se vor pune in vanzare incepand cu 25 Martie si vor putea fi cumparate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: