Concert pe 16 iunie la Bucuresti cu Ali Campbell, fostul vocal de la UB40!

Date:

Ali Campbell are una dintre cele mai cunoscute voci din Marea Britanie. Ca si solist al trupei de renume mondial UB40, el a vandut peste 60 millioane de discuri in toata lumea si a avut patru hit-uri # 1 la nivel mondial. De asemenea, artistul are in palmares peste 40 de single-uri care au intrat in Top 40 UK, a lansat 24 de albume de studio si a primit un premiu Ivor Novello pentru “Realizari pe plan International”.

In octombrie 2007, Ali Campbell a lansat un album solo, „Running Free„, pe care a avut multi invitati printre care Smokey Robinson , Mick Hucknall si Sly and Robbie. Albumul a fost un succes ajungand in Top 10 UK si primind Discul de Aur. In ianuarie 2008 a plecat de la UB40, dupa 28 de ani alaturi de trupa, din cauza unor diferende de management si financiare. Dupa plecarea lui Ali, Mickey Virtue, claparul grupului UB40 si-a dat demisia din aceleasi motive si este acum membru in trupa lui Campbell.

Concertul sustinut de Ali Campbell va avea loc incepand cu orele 20:00. Biletele au urmatoarele preturi: 70 Ron, 100 Ron, 140 Ron, 180 Ron si 220 Ron. Tichetele se vor pune in vanzare incepand cu 25 Martie si vor putea fi cumparate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...