Concert Havasi Bucureşti

Date:

Havasi, cel mai rapid pianist al lumii va fi prezent pentru prima dată în Bucureşti în cadrul unui spectacol grandios:  “Symphonic Red Concert Show” .

Show-ul reuneşte pe aceeaşi scenă peste 100 de artişti din întreaga lume şi are la bază o suită impresionantă de compoziţii născute dintr-o fuziune de stiluri şi sonorităţi diverse, interpretate de artişti reuniţi din toate colţurile lumii, care prin propria lor cultură reuşesc să dea o amprenta personală fiecărei partituri. Organizat de Amphitrion, Symphonic Red Concert Show va avea loc pe 15 noiembrie 2011, la Sala Palatului din Bucureşti.

Greu de încadrat în parametrii unui singur stil muzical, creaţia lui Havasi este sinonimă şi cu apariţia unui nou gen de muzică pe care chiar managerul trupei REM l-a descris simplu drept “world classical music” – o îmbinare de ritmuri clasice şi pop, new wave şi world music.

Afinitatea sa către muzica clasică a devenit evidentă de la o vârsă fragedă. Havasi a devenit profesor de pian la Conservatorul din Budapesta la 21 de ani şi aceea a fost şi perioada în care artistul a devenit cunoscut pe plan european şi mai apoi mondial. După o perioadă în care s-a dedicat muzicii clasice, în 2007 a hotărât să de-a viaţă unui proiect mai vechi al său. Astfel, a luat naştere Symphonic Red Concert Show.

Bilete Havasi

Preţul unui bilet pentru Havasi – Symphonic Red Concert Show variază în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I: 100 lei
Categoria II: 130 lei
Categoria III: 180 lei
Categoria IV: 250 lei
Categoria V: 300 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului.

[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=MIr6PQf7rdU[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...