Concert Bere Gratis la Sala Polivalenta de 1 aprilie

0
1455

Afis-Bere-Gratis-1-Aprilie

Nu, nu este o pacaleala, Bere Gratis va sustine un mega concert pe data de 1 aprilie la Sala Polivalenta, pentru a sarbatori 15 ani de activitate muzicala. Doua inimi este un concert aniversar, prima inima, adica a trupei, o cheama pe cea de-a doua inima, a publicului pentru un mega concert marca Bere Gratis.

In cele 10 albume, dintre care 2 live, putem regasi hituri ca “Ce misto”, “Ultrafete”, „Vino mai aproape”, „La tine as vrea sa vin”, „Poveste de oras”, „Ce n-a vazut Parisul”, „Stai pe acelasi drum” si „Doua inimi”.

Mega-concertul de la Sala Polivalenta,  Doua inimi, o explozie de lumina, culoare si sunet, surprinde o mare parte din trairile inimii si va trece publicul prin numeroase stari emotionale. O productie cu totul aparte, un spectacol cu invitati de marca, concertul aniversar va fi unul de o mare anvergura artistica.

Prestatie scenica, forta, sensibilitate si o capacitate exceptionala de comunicare cu publicul sunt premisele unui show incendiar, marca Bere Gratis, trupa care vorbeste despre incredere, speranta, dorinta, dragoste si fericire in piesele lansate.

Cel mai recent videoclip al trupei Bere Gratis il puteti urmari AICI.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: