Concert aniversar IRIS 35 si lansare de clip „O lume doar a lor” feat. Puya

0
625

Trupa legendara a muzicii rock romanesti, IRIS a sarbatorit cei 35 de ani de activitate muzicala printr-un mega concert in Pta Constitutiei dar si prin lansarea unui clip inedit alaturi de rapperul Puya „O lume doar  a lor”. Concertul asa cum spuneam a avut loc in piata Constitutiei din Bucuresti, acolo unde s-au intalnit fani din intreaga tara pentru a canta alaturi de Iris si pentru a le canta „La multi ani”.

Alaturi de cei de la Iris au urcat pe scena Soprana Felicia Filip si Puya, desigur cantand piese diferite. Era tare sa vedem o piesa cu IRIS,  Felicia Filip si Puya :))

Tot ieri cei de la IRIS au lansat si clipul piesei „O lume doar a lor” alaturi de puya, clip regizat de marian Crisan.

Marian Crisan, regizorul clipului, a reusit sa transforme studiourile MediaPro din Buftea intr-un loc plin de simboluri. Videoclipul completeaza perfect ideea piesei si a versurilor si pune accentul pe cadre statice, care reflecta intreaga poveste din spatele acestui single.

In cadrul concertului s-a lanat si cel mai nou album  Iris, care include şapte piese noi şi şapte piese vechi. Piesele vechi au fost alese de fanii Iris, pe site-ul oficial al formaţiei.

Iris

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=xYIQqMSoj54[/pro-player]

Concert IRIS 35

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://vassets.realitatea.net/11/2012-06/1e4578c72020066e087fc307b1a2cbdc.mp4[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: