Clip nou de la What’s Up feat. Andra – K la Meteo

0
1038

 

Andra a lansat recent o noua piesa alaturi  de What’s Up, unul dintre tinerii producatori din noul val despre care cred ca va face cu adevarat valuri. Piesa K la Meteo o incadrez fara sa stau pe ganduri in stilul R`N`B si consider personal ca i se potriveste foarte bine Andrei si ii pune extrem de bine vocea in valoare. Mai mult decat atat

“Ma bucura si ma onoreaza colaborarea cu Andra. Are o voce exceptionala si, dincolo de asta, foarte potrivita piesei. Sincer sa fiu, single-ul este gata de 1 an, dar am asteptat cel mai potrivit moment pentru lansare.Este povestea pe care orice cuplu a trait-o sau o poate trai; in orice relatie exista un moment <de furtuna>, de <ploaie>, pe care daca nu reusesti sa il depasesti, relatia va disparea” a declarat What’s Up.              

 

Am intrebat-o intr-un interviu pe care i l-am luat Andrei in urma cu ceva timp despre o posibila colaborare cu un rapper, iar la momentul respectiv Andra nu excludea aceasta varianta si chiar ne-a declarat ca apreciaza acest gen. In noua piesa o putem asculta pe Andra interpretand un fragment de piesa cu accente din tehniciile rap.   Clipul a fost filmat in studiourile din Buftea in regia lui Iulian Moga,videoclipul ilustreaza intocmai povestea celor doua personaje, intr-un joc in care iubirea arzatoare a fost inlocuita de ploaie si furtuna.


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: