Ce staruri isi vor face aparitia la Comic Con 2015

0
4465

De cativa ani incoace ne-am obisnuit ca organizatorii Comic Con sa ne surprinda invitand staruri din cele mai urmarite filme/seriale ale momentului. Nici anul acesta nu s-au lasat mai prejos si pe langa aparitiile clasice ale celor de la Sector 7 sau Creative Monkeyz, au fost anuntati si Manu Bennet si Kristian Nair.

df99bbd94df88a97e3605c2cfffbeac3

Ce staruri isi vor face aparitia la Comic Con 2015

Manu Bennet este renumit pentru rolurile din serialele Arrow (Deathstroke) sau Spartacus (Crixus) dar si pentru rolul lui Azog din trilogia The Hobbit. Cea de-a doua prezenta este cel putin la fel de cunoscuta in Romania intrucat Krisitan Nair il interpreteaza pe Hodor, un personaj secundar din serialul Game of Thrones.

In zilele urmatoare se vor anunta si alte nume importante din lumea fascinanta a filmelor si serialelor care se vor alatura celor doi.

Ce este Comic Con ?

Pentru cei care nu stiu, East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. Organizatorii au pregatit celor aproximativ 35.000 de vizitatori asteptati, pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, si o competitie regionala de gaming, precum si o intreaga zona destinata jocurilor video in care se vor putea testa cele mai noi aparitii, concursuri de cosplay in care oricine se poate transforma in personajele lor preferate, quiz-uri,  elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: