Castiga 6 invitatii duble la concertul Voltaj – Meci de box

27
2740

Castiga 6 invitatii duble la concertul VoltajCastiga 6 invitatii duble la concertul Voltaj de la Sala Polivalenta sustinut pe 20 martie, la ora 19:30. Baietii de la Voltaj sunt pregatiti sa-si lanseze single-ul „Meci de box” asadar de aici si numele concertului, care se anunta plin de surprize.

Ca de obicei cand vine vorba de Voltaj, ne asteapta un concert destul de spectaculos, plin de emotie si de viata. Voltaj are o istorie de mai bine de 30 de ani şi este una dintre cele mai apreciate trupe din Romania. De-a lungul timpului trupa a reusit sa ocupe primele pozitii in topurile muzicale.

Pentru a intra in posesia unei invitatii duble trebuie sa indeplinesti 2 criterii simple.

Castiga 6 invitatii duble la concertul Voltaj

In primul rand trebuie sa lasi un comentariu la acest articol, cu raspunsul la intrebarea: de ce vrei sa ajungi la concertul Voltaj pe 20 martie?

Pentru a putea castiga invitatiile duble trebuie sa fi abonat la newseltter-ul Redactia4fun. Redactia4fun trimite saptamanal un mail cu articolele care le-am scris in saptamana respectiva. Si nu in ultimul rand un share la acest articol pe facebook.

Data limita pentru inscrierea la concurs este pana la ora 10:00, 18 martie 2014. Castigatorii alesi vor fi publicati in acest articol in data de 18 martie la ora 12:00, castigatorii au timp sa raspunda la email pana la ora 18:00. Daca vrei sa fi cu noi acolo, asteptam cu mare drag comentariile voastre pentru acest concurs Redactia4fun.

Concursul este organizat in parteneriat cu CAT MUSIC.

CASTIGATORII CELOR 6 INVITATII DUBLE LA CONCERTUL VOLTAJ SUNT:

  1. Leu Cezia
  2. Dumitrache Madalina Iuliana
  3. Bobeanu Adrian
  4. Danyela Nae
  5. Silvia Silvia
  6. Dumitrache Alina – via Refu.ro

Asteptam castigatorii sa ne contacteze pe email pentru a ne oferii numarul de telefon.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: