Castiga 5 invitatii duble la concert Bere Gratis – 15 ani (Doua Inimi)

19
2112

Castiga 5 invitatii duble la concert Bere Gratis – 15 ani, concertul aniversar Bere Gratis te asteapta la Sala Polivalenta pe 1 aprilie incepand cu orele 20:00. Nu este deloc o gluma concertul, Mega concertul Doua Inimi care aniverseaza 15 ani de Bere Gratis te invita sa-ti asculti trupa preferata intr-un concert plin cu explozii de lumina, culoare si sunet.bere gratis 2 inimi

Asteptam cele mai creative comentarii pentru a putea castiga o invitatie dubla la eveniment, ne dorim ca la concert bere gratis sa ajunga toata lumea, dar suntem nevoiti sa alegem doar 5 persoane, succes si ne vedem la eveniment.

Redactia4fun ofera 5 invitatii duble la eveniment, pentru a participa la concursul nostru trebuie sa respecti urmatoarele criterii:

  • Trebuie sa te abonezi la newsletterul nostru (sectiunea „aboneaza-te la articole prin mail”).
  • Trebuie sa dai LIKE pe pagina noastra de Facebook.
  • Trebuie sa dai SHARE la acest articol pe Facebook.
  • Trebuie sa lasi un comentariu la acest articol si sa ne scrii de ce vrei sa mergi la concert.

Castigă 5 invitatii duble la concert Bere Gratis

Castigatorii vor fi anuntati pe 31 martie la ora 12:00, imediat dupa anuntarea castigatoriilor se va trimite email la cei care au castigat pentru a furniza informatiile necesare pentru a intra in posesia invitatiei duble la eveniment. Concurs organizat in parteneriat cu CAT MUSIC

FELICITARI CASTIGATORILOR:

  1. Chris GoGo
  2. Anamaria Stan
  3. Nigel Iosif
  4. Marin Gabriel
  5. Dragomir Raluca Magdalena

PS: Lista ar fi fost alta, dar 2 persoane care le-am extras de prima oara, nu erau subscriberi (nu s-au inscris la newsletter). Asadar lista finala este cea de sus.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: