Call of Duty, Fifa si Microsoft

0
2940

XboxNewGenerationReveal

 

 

Pentru ca mai sunt cateva ore pana la dezvaluirea noului Xbox, site-urile de specialitate dau startul unor valuri de informatii noi despre ce vom vedea astazi la ora 20:00.

Pentru inceput avem confirmarea celor de la Activision ca vor prezenta urmatorul joc Call of Duty: Ghosts cu ocazia conferintei de presa a celor de la Microsoft. Call of Duty: Ghosts, dezvoltat in studiourile Infinity Ward ( seria Modern Warfare ), va oferi o poveste noua, personaje noi si un nou motor grafic pentru PC, generatia actuala de console si viitoare.

Fanii FIFA au fost surprinsi pe site-ul de socializare Twitter printr-un mesaj ce pare a dezvalui o informatie majora asupra urmatorului titlu

FIFANextGenTweet

Informatiile inca curg, insa, nu toate par plauzibile si prefer sa va las cateva suprize. Pentru cei cu adevarat interesati, pregatiti-va popcornul pentru ora 20:00 si vizionati live streamul.

Va urez vizionare placuta si ne revedem maine cu un articol nou.

Oh era sa uit, simpaticii astia de la Sony au scos un Teaser Trailer pentru consola PS4, pai ce naiba, sa aiba Microsoft toata atentia asupra lor?

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: