CADOU DE SARBATORI, DE LA ANER!

3
764

Pe Aner (pe numele sau real Nagy Andrei Valentin) il cunoastem datorita numeroaselor sale colaborari cu DJ Jonnessey si Moving Elements, alaturi de care a interpretat pe piese ca: „Why”, „In Love”, „Can You Feel My Love”, „Tresar din vis” sau „Hands up” in colaborare cu DJ XTZ. Ceea ce nu stie toata lumea este  faptul ca el a facut parte din trupa numita „4 FUN”, iar apoi din „Jaar Project”, alaturi de acelasi DJ Jonnessey.  A interpretat numeroase piese , unele foarte romantice „Oda ochilor tai” sau „Numar noptile plangand” piese de o mare sensibilitate atat din punct de vedere al textului, cat si al liniei melodice si mai ales al interpretarii.

Este nascut in Turda, este atat cantaret, cat si MC si textier pentru piesele pe care le interpreteaza. Este  un leu ce uraste trezitul de dimineata, persoanele care nu sunt punctuale si pe cei care eticheteaza fara sa cunoasca. Adora biscuitii cu crema si pizza. Printre preferintele sale muzicale se numara: Boyz 2 Men – „End of the Road”, Holograf – „Fara ea”, David Bisbal „Fuiste Mia”, Daniel Merriweather – „Red”.

Astazi va aducem, aici, cadoul lui pentru fani de sarbatori si anume un colind, „O ce veste minunata” interpretat impecabil in stilul sau propriu:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: