BRUNO MARS A LANSAT VIDEOCLIP PENTRU „IT WILL RAIN”!

0
594

Artistul hawaiian, care ne-a incantat de-a lungul timpului cu piese ca „Lazy Song”, „Marry you”, „Just the way you are” sau „Billionaire” a  terminat, în sfârșit, 🙂  filmările pentru clipul piesei „It Will Rain”.  Melodia face parte de pe coloana sonoră a filmului „The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part I“.

Primul single de pe coloana sonoră a peliculei “The Twilight Saga – Breaking Dawn: Part I” a fost lansat în urmă cu o lună. Dacă până acum soundtrack-urile aparțineau unor trupe, (Paramore de exemplu –de neuitat cu a lor melodie „Decode” ), de data aceasta am putut asculta un artist solo- Bruno Mars.

Deși videoclipul era programat să apară în octombrie, lansarea a fost amânată, pentru a avea loc în aceeași lună în care va avea premiera și prima parte din ultimul film al seriei Twilight. Bruno Mars (25) a mărturisit în repetate rânduri că este un fan înfocat a seriei Twilight.

„The Twilight Saga Breaking Dawn: Part I” va rula în cinematografele din România începând cu data de 18 noiembrie. Pana atunci insa, haideti sa urmarim videoclipul 🙂

Enjoy!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=fwr1hm_oBxE&ob=av2e[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: