Bitza&Ombladon-„We`re Gonna Make It”

0
693

Asa cum ne anuntau baietii de la PARAZITII in urma cu ceva timp, ne pregatesc pentru aceasta toamna o serie de piese tari. Prima dintre ele a fost aruncata in aer, este vorba de „We`re Gonna Make It”, o colaborare dintre BITZA si Ombladon. Piesa va aparea pe urmatorul album a lui BITZA, dar si pe albumul lui Ombladon, care este si el in lucru. Fata de piesele lansate de BITZA in ultimii ani, aceasta are un aer pozitiv si mai mult decat atat prezenta lui Ombladon pe aceasta piesa este surprinzatoare 😀

« Multe dintre instrumente sunt trase live, ceea ce duce la un sound foarte placut, natural, completat de synthuri. E o combinatie intre clasic si nou, atat din punct de vedere al negativului cat si al modului in care am cantat pe piesa, atat Ombladon, cat si eu. » spune Bitza.

Bitza si Ombladon nu se afla la prima colaborare. Cei doi au mai lucrat impreuna in urma cu cativa ani la cateva piese care au fost incluse pe albumul “Sevraj”, primul disc lansat de Bitza si pe “Condoleante”, albumul solo de debut al lui Ombladon.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ioKwmEuJkXs[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: