Batalia skateri-lor va avea loc la Street Heroes

0
623

Dragi prieteni, daca nu ati auzit pana acum este vremea sa aflati: La jumatatea lunii septembrie, mai exact intre  16 si 18 va avea loc concursul Street Heroes 2011. La aceasta competitie  se vor „bate” in talente  cele mai importante elemente ale culturii urbane(Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage)

Printre concursurile asteptate de fanii genului este si concursul de Skateboarding, unde se vor intrece cei mai buni „profesori” practicanti de Skate.

Concursul este de tip “Invitaţional”, ceea ce înseamnă că doar skaterii invitaţi vor avea dreptul să participe în sesiunea de calificări, respectiv finală. Vor fi invitaţi 8 skateri străini şi 28 de skateri români. În timp ce skaterii străini vor fi automat calificaţi în rundele finale, skaterii români vor trebui să îşi dispute pe parcursul calificărilor de Sâmbătă cele 7 slot-uri libere şi 1 wildcard care îi vor duce în Marea Finală de Duminică.

Printre skaterii străini care vor semna de prezenţă la Street Heroes 2011 se numără Bram de Cleen, Miha Vogrincic, Jan Solenthaler, Mario Wirnsberger şi Muki Rüstig (toţi componenţi ai echipei Carhartt Europe).

Bram De Cleen este născut-crescut în Belgia, are 26 de ani şi 2 săptămâni (născut pe 1 August), şi de ceva timp s-a relocat în ceea ce unii numesc “Mecca Skateboardingului European”, adică în Barcelona.

Mario Wirnsberger, austriac din Möllbrücke de 28 de ani vechime, este unul din partenerii de skateboarding ai lui Bram de Cleen în Barcelona.

 

Miha Vogrincic s-a născut în Sempeter (Slovenia) în 1982. A preferat să rămână la el in ţară, schimbând doar oraşul: când nu e în vreun trip, dă talpă prin Nova Gorica.

Elveto-cehul Jan Solenthaler este mezinul skaterilor Carhartt. Info: 21 de ani, trăieşte viaţa sănătos, dă talpă cu piciorul stâng, locuieşte-n Muhen, Elveţia.

Premiile puse la bătaie în competiţia de Skateboarding totalizează 1500 Euro cash, cărora li se adaugă premii în produse din partea sponsorilor.

Muki Rüstig este “şeful de trib”. Născut în ’77 în Germania, s-a transformat în austriac odata ce şi-a mutat domiciliul la Viena. Gura lumii spune că Muki ar fi printre acei skateri old-school care încă impun ritmul.

Street Heroes 2010

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_jzFZHsCb98[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: