Arsenium feat. Sati Kazanova – Porque te amo

0
1544

Arsenium Porque te amo

O noua piesa care isi propuna sa concureze la hitul verii 2014 a fost lansata astazi, se numeste Porque te amo si este interpretata de Arsenium si Sati Kazanova.  Compozitia piesei  este semnata de Alex Brashovean si Arsenium, iar versurile au fost scrise tot de solist. Productia piesei Porque te amo a venit  dupa participarea artistului la celebrul concurs din America latina, Vina del Mar, unde a fost desemnat marele castigator la categoria “cel mai bun interpret”.

 Piesa Porque te amo a fost compusa in urma cu un an. Cu artista Sati Kazanova am facut cunostinta pe Facebook. I-am trimis piesa, a fost incantata… Am mers la Moscova si am inregistrat-o. A iesit perfect. Am filmat cu o echipa din Kiev. Filmarile au decurs bine, dar cu peripetii. Filmarile au avut loc in Baku, oras poveste…”, spune Arsenium. 

 Arsenium Porque te amo

 Asa cum ne spunea Arsenie intr-un interviu exclusiv in 2011,  lucreaza la productii muzicale in Italia si se pare ca ii merge bine, fapt reconfirmat si intr-o declaratie pentru un ziar tabloid: „Acum stau la Moscova, insa fac naveta Moscova-Milano- Bucuresti, pentru a ma putea ocupa de toate proiectele mele. In ultima perioada am concertat mai mult in Rusia si Ucraina, cate trei-patru spectacole pe luna. Stau, insa, bine pe plan financiar. Nu duc lipsa de nimic deoarece cant bine.'”, a declarat Arsenie, pentru cancan.ro.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: