Antonia si Jay Sean se pregatesc sa cucereasca topurile cu piesa Wild Horses

0
1416
Antonia Jay Sean
Antonia Jay Sean
Antonia Jay Sean

Am auzit pentru prima data de Antonia acum mai bine de 3 ani alaturi de Tom Boxer, iar inca de la inceput m-a surprins prin carisma ei, prin vocea curata dar mai ales prin accentul foarte bun. Ulterior am aflat despre ea ca este atat de tanara si ca s-a mutat de putin timp in Romania. Intre timp s-au petrecut multe lucruri frumoase cu Antonia din punct de vedere profesional, iar din punct de vedere personal a fost de-a dreptul hartuita de presa mondena.

Antonia & Jay Sean  -Wild Horses 


Astazi Antonia lanseaza o piesa alaturi de Jay Sean, un artist international ce s-a bucurat de succes in foarte multe tari cu piese precum precum “Ride It”, “Stay”, “Down”, “I’m All Yours”, colaborari cu Sean Paul, Pitbull, Jay Sean sau Lil Wayne. In momentul in care Antonia a semnat cu Global Records, casa de productie care se ocupa si de Inna am stiut ca nu va dura mult pana cand si Antonia va iesi cu o piesa la nivel international. Acest lucru s-a intamplat prin piesa Wild Horses  ce beneficiaza de un clip in regia lui Iulian Moga. Clipul este unul de imagine, asa cum am vazut si alte clipuri cu Antonia iar acest lucru se datoreaza si faptului ca artista este foarte expresiva si este ofertanta din acest punct de vedere.

“Sunt foarte recunoscatoare pentru aceasta colaborare si incantata de aceasta piesa, “Wild Horses” este sensibila, cu mesaj puternic, compusa si produsa de niste oameni extraordinari si foarte talentati precum Wayne Hector, Noonie Bao si Axident, carora le multumesc. Bineinteles, ma bucur ca Jay Sean a acceptat sa cante cu mine aceasta piesa si ca a venit special in Romania sa filmam acest videoclip, este un artist incredibil pe care il apreciez”, a spus Antonia.

Producatorul piesei este Axident, cel care a produs INNA – ‘Cola Song’ sau Far East Movement – ‘Turn Up the Love’.“Wild Horses” a fost compusa la Londra in studiourile Wendy House Production, de o echipa formata din Noonie Bao (compozitoare si vocea de pe piesa ‘I Could Be The One’ – Avicii feat. Nicky Romero) si Wayne Hector, unul dintre cei mai mari compozitori.

Jay Sean despre Wild Horses

“Mi-a placut piesa “Wild Horses” de la prima ascultare, are mesaj puternic, versuri reale, linii placute, vocea Antoniei suna foarte bine, este o balada frumoasa de aceea, am acceptat imediat propunerea celor de la Global Records. M-am simtit foarte bine filmand acest video in Romania, chiar daca am petrecut doar cateva ore pe set. Abia astept sa ascultati piesa si sa vedeti videoclipul”, a declarant Jay Sean.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: